Innovatie en kwaliteit zijn de belangrijkste speerpunten van Landjuweel. Ons uitgebreide machinepark en grote telersnetwerk stellen ons in staat om iedere productvraag van een op maat gesneden aanbod te voorzien. Landjuweel is gespecialiseerd in het leveren van een totaalaanbod aan grootwinkelbedrijven. Wij kunnen een volledig eigen lijn voor een bedrijf ontwikkelen en hebben onze eigen huislijnen met producten waar bedrijven uit kunnen putten.

Geschiedenis

Landjuweel is een familiebedrijf met een bijna 100-jarige geschiedenis. Het begon allemaal toen Wolter Werkman in 1922 te Oosternieland startte met handel in aardappelen, groenten en fruit. In de jaren ‘60 specialiseerde het bedrijf zich steeds meer in tafelaardappelen en het leveren aan de detailhandel. Een decennium later werd de merknaam Landjuweel gedeponeerd. Eind jaren ‘90 is Landjuweel volledig overgestapt op de belevering van grootwinkelbedrijven. Landjuweel behoort tegenwoordig tot de Nederlandse top van bedrijven in de aardappelketen.

Missie

Landjuweel is dé specialist in het wassen, sorteren en verpakken van aardappelen voor de retailmarkt. Met onze uitgebreide kennis en ervaring leveren wij dagelijks een grote bijdrage aan een hoogwaardig eindproduct. Wij gaan op een bewuste en verstandige wijze met onze omgeving om. Onze blik is altijd op de toekomst gericht.

Visie

Samenwerking in de keten wordt steeds belangrijker voor alle partijen om succesvol te zijn. Wij houden ons goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de gehele sector om voorloper van innovatie te zijn. We delen kennis en denken mee. We ontwikkelen van vertrouwde verpakker naar een sterk merk met autoriteit en kennis.